Εγκαταστάσεις

2-1

H εταιρεία κατασκευής και εμπορίου εξαρτημάτων ανελκυστήρων Vecan, έχει έδρα την Αθήνα. Οι σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην οδό Δεκ. Χρ. Νικολάου 26-28 στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Εκεί οι πελάτες της μπορούν να βρουν υψηλής αντοχής και ποιότητας προϊόντα που παρέχουν υψηλή αντοχή και πρακτικότητα στη χρήση.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Θεοφάνης Σιακαντάρης έχει αποκομίσει από την πορεία του στο χώρο της κατασκευής εξαρτημάτων ανελκυστήρων και με συνεχή αξιολόγηση των συνεργατών της η VECAN δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της υψηλής αντοχής προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε τύπου ανελκυστήρα.

Οι προτάσεις της εταιρείας VECAN, έχοντας την τεχνογνωσία αρκετών ετών, έχουν να επιδείξουν ποιότητα υλικών, μέγιστες αποδόσεις και το σημαντικότερο υψηλή αντοχή και πρακτικότητα στη χρήση. Οι κομβιοδόχοι που κατασκευάζει η εταιρεία είναι αποτέλεσμα προηγμένης τεχνολογίας, μοντέρνας σχεδίασης και υψηλής λειτουργικότητας. Η εταιρεία είναι σε θέση να παρέχει σχεδόν κάθε υλικό που απαιτεί η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα: συρματόσχοινα, εύκαμπτα καλώδια, κώνους, λάδια κ.λπ. Υλικά που όλα προέρχονται από τη συνεργασία της εταιρείας με καταξιωμένες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.