Η Εταιρεία Μας

Για Εμάς

Η εταιρεία Vecan ξεκίνησε την λειτουργία της το 1995 στον Άγιο Δημήτριο Αττικής από τον ιδρυτή της Θεοφανη Σιακαντάρη όπου παραμένει στο τιμόνι της εως και σήμερα και με τον υιό του Σπυρο Σιακανταρη να ακολουθεί. Με την εμπειριά και την τεχνογνωσία του ιδρυτή που διαθέτει με περισσότερα από 50 έτη στο χώρο του ανελκυστήρα αλλά και με την συνεχόμενη παρουσία τους σε εκθέσεις ανα την Ευρώπη, είναι σε θέση να παρέχει στους πελατες της υψηλής αντοχής προιόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε τύπου ανελκυστήρα.

Με στόχο την άμεση επαφή με τον πελάτη και γνώμονες την άμεση εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία, η Vecan βρίσκεται σταθερά στις πρώτες επιλογές των εγκαταστατών και συντηρητών. Οι προτάσεις της εταιρειάς Vecan, έχουν να επιδείξουν ποιότητα υλικών, μέγιστες αποδόσεις και το σημαντικότερο υψηλή αντοχή και πρακτικότητα στο μέγιστο. Στόχος η διαρκής αναβάθμιση προιόντων και υπηρεσιών, εναρμονισμένες και ενημερωμένες πάντοτε με όλες τις ευρωπαικές οδηγίες. Αυτό άλλωστε έχει οδηγήσει στο αποτέλεσμα της προηγμένης τους τεχνολογιας, της μοντέρνας σχεδίασης και της υψηλης λειτουργικότητας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Αγιο Δημητριο Αττικής υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα εκατοντάδες είδη και εξαρτήματα ανελκυστήρα, έτοιμα να καλύψουν κάθε ανάγκη των συνεργαζόμενων γραφείων και εταιρειων.

Όντας επι δεκαετίες υγιής επιχείρηση, έχει το πλεονέκτημα να μπόρει να ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές των πελατών με μεγάλο διαθέσιμο στοκ προϊόντων. Η γρήγορη εξυπηρέτηση η οποία προέρχεται απο το καλά εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό έχει ως αποτέλεσμα τον εγγυημένο χρόνο παράδοσης σε παραγγελίες ειδικών κατασκευών κομβιοδόχων και εξαρτημάτων. Η συνεχής ανάδραση μέσα από την επικοινωνία και ανταλλαγή πληροφοριών βοηθά στην βελτίωση και τροποποίηση εξαρτημάτων ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Η πορεία της Vecan έχει αποδείξει ότι με τη συνεχή αξιολόγηση των συνεργατών της και την προηγμένη προσέγγιση στις εκάστοτε ειδικές περιπτώσεις έργων, δημιουργεί συνεχώς τον δικό της πυρήνα αλληλεπίδρασης που θέτει ισχυρές βάσεις για το μέλλον.

Ιστορικό

1970: O κ. Θεοφάνης Σιακαντάρης ξεκινά την ενασχόληση του με την κατασκευή εξαρτημάτων ανελκυστήρων. Λιγα χρόνια αργότερα, σπουδάζει στη Σχολή Εργοδηγών Αρίσταρχος.

1980-1994: Η συνεχής ανέλιξη των δεξιοτήτων μέσα από την σκληρή εργασία και σεβασμό προς το επάγγελμα προμηνύει την μελλοντική καταξίωση.

1995: Ίδρυση της Vecan Θεοφάνης Σιακαντάρης στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Από την πρώτη στιγμή ο κλάδος δείχνει να υποστηρίζει αυτή την κίνηση, δείγμα της σωστής αντιμετώπισης και επαγγελματισμού των προηγούμενων ετών του προσώπου του κ. Θεοφάνη Σιακαντάρη. Ακολουθεί αύξηση του κύκλου εργασιών της επιχείρησης με συνέπεια την συνεχή στελέχωση της από ειδικευμένους υπαλλήλους.

2002: Συμμετοχή της Vecan στην Hellas Lift στον Ε.Κ.Ε.Π. στην Μεταμόρφωση Αττικής και πρώτες συνεργασιές με εταιρείες από χώρες των Βαλκανίων και της Κύπρου.

2007: Ένταξη του Σπύρου Σιακαντάρη, υιού του Θεοφάνη Σιακαντάρη στην επιχείρηση.

2009: Μετακίνηση σε νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Άγιο Δημήτριο Αττικής

2010: Συμμετοχή της Vecan στην Hellas Lift στο MEC Παιανίας με παρουσίαση νέων προιοντων υψηλου design και ποιοτητας.

2011: Προσθήκη σύγχρονων μηχανημάτων CNC στην παραγωγή που συμβάλλουν στην βελτιστη παραγωγή των προιόντων.

2016: Λανσάρισμα σειράς Glass Touch με μπουτόν αφής.

2022: Συμμετοχή της Vecan στην Ascen-Tec στο MEC Παιανίας.